Nieuws

Op woensdag 29 maart stond een ADO-clinic in samenwerking met WSDH op het programma. Tijdens deze editie werd Bokkefort omgetoverd tot geelgroen paradijs. Meer dan 50 kinderen kwamen op het evenement af. Naast een training van niemand minder dan ADO-speler Nick Broekhuizen, was er ook een gatenbord en stormbaan waar verschillende prijzen gewonnen konden worden.

Van 14.00 tot 16.30 uur werd wijkpark Bokkefort omgetoverd tot geelgroen paradijs. Iedereen uit de buurt kon zien dat ADO Den Haag en WSDH deze middag aanwezig waren op het drukbezochte speelplein. Eerste elftal speler Nick Broekhuizen zat samen met mede-studenten Lina en Sophie in de organisatie van dit evenement. Naast deze inzet waren er coaches van onze partner Werkgever Sportclubs Den Haag (WSDH) aanwezig.

Binnen de verschillende attracties konden prijzen gewonnen worden. Zo werd degene die het snelst over de stormbaan kon gaan beloond met een ADO Den Haag goodybag. Het gatenbord werd onder vuur genomen waarin Ali uiteindelijk de meeste punten had verzameld en er ook met een prijs vandoor ging.

Nick Broekhuizen gaf met al zijn ervaring in het profvoetbal een clinic waarin de kids verschillende oefeningen aangeboden kregen. Ook konden zij hun ‘skills en tricks’ laten zien! Een geslaagde dag voor de buurt Bokkefort!

Volgende week staat een nieuwe ADO-clinic op het programma. Deze clinic zal op wijkpark Lipa georganiseerd worden!