MELD JE AAN VOOR ADO DEN HAAG FOOTCAMP

ADO Den Haag Footcamp is een vitaliteitsproject van ADO Den Haag gebaseerd op de sporten voetbal en bootcamp. Het is gericht op mannelijke en vrouwelijke inwoners van de regio Haaglanden die hun gezondheid willen verbeteren, structureel willen sporten en/of nieuwe sportvrienden willen maken. De trainingen zijn zodanig ingericht dat iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen. De training is opgedeeld in drie blokken: een speelse warming-up om alle spiergroepen gereed te maken voor training, een spelonderdeel waar twee teams tegen elkaar strijden en een partijvorm. In elk onderdeel worden verschillende bootcamp- en voetbaloefeningen gecombineerd. Hiermee zorgen de trainers van ADO Den Haag voor een breed en gevarieerd programma. Deze trainers zijn gecertificeerde fitness trainers en weten veel op het gebied van vitaliteit en gezondheid. Bij twijfel nodigen we je graag uit om 1 of 2 trainingen kosteloos uit te proberen.

Wanneer

ADO Den Haag Footcamp vindt plaats op het ADO Den Haag Jeugdcomplex ‘De Aftrap’ in het Zuiderpark op maandag- en donderdagavond van 19:30 tot 21:00 uur. De trainingen zullen plaatsvinden in vier periodes van het jaar. Deze zijn seizoensgebonden:

Wintereditie: december, januari, februari

Lente-editie: maart, april, mei

Zomereditie: juni, juli, augustus

Herfsteditie: september, oktober, november

Kosten

De bijdrage per deelnemer kost €100,- per editie. Mocht jij je later inschrijven dan de start van de editie, dan kan dit tegen een gereduceerd bedrag. Met deze bijdrage heb je recht op twee trainingen per week voor de resterende maanden van de desbetreffende editie. Dit kan dus oplopen tot ongeveer 25 trainingen per editie. Mocht je in het bezit zijn van een ooievaarspas dan krijg je 50% korting op het gehele bedrag.

Kleding

ADO Den Haag wil je graag belonen als je je voor meerdere Footcamp edities inschrijft. Wanneer jij aan twee edities hebt deelgenomen en jezelf opnieuw inschrijft voor een derde editie, dan heb je recht op een ADO Den Haag kledingpakket! De wintereditie start op maandag 4 december om 19:30 op de Aftrap in het Zuiderpark (Meester P. Droogleever Fortuynweg 16, 2533 SR Den Haag). Ben jij geïnteresseerd in de ADO Den Haag Footcamp? Schrijf je dan nu in voor de wintereditie via de link in de button hieronder!

INSCHRIJVEN FOOTCAMP