Nieuws

We mogen weer! Op maandag 18 oktober, de eerste dag van de herfstvakantie, organiseren we met de ADO Kids weer een voetbaltoernooi op het trainingscomplex van ons eerste elftal in Rijswijk. Alle ADO Kids (6 t/m 13 jaar) zijn weer van harte welkom en ook de spelers van ADO Den Haag zullen na lange tijd weer hun opwachting maken bij deze ADO Kids activiteit. Alle ingredienten zijn dus aanwezig voor een fantastische (voetbal)middag! 

Maandag 18 oktober, aanvang 12.45 uur
Op maandag 18 oktober zullen we om 12.45 uur verzamelen. De wedstrijden zullen gespeeld worden tussen 13.30 uur en 15.30 uur. Het sportcomplex is gelukkig ook weer geopend voor ouders zodat de wedstrijden van dichtbij te volgen zijn. 

Inschrijven (vol = vol)
Voor dit voetbaltoernooi verwachten we veel aanmeldingen dus zorg dat je er op tijd bij bent. Voor ADO Kids is deelname kosteloos, inschrijven kan tot en met 30 september (vol=vol). Klik hier om je in te schrijven!

Nog geen lid van onze ADO Kids club
De ADO KIDS is de kidsclub van ADO Den Haag en is er voor alle jongens en meisjes tot en met 12 jaar. Wil jij deelnemen aan het ADO Kids Voetbaltoernooi, nog meer te weten komen over ADO Den Haag of met andere ADO Kids leuke activiteiten beleven? Zorg dan dat je lid wordt van onze ADO Kids Club, klik hier voor meer informatie. 

Hopelijk zien we je op 18 oktober bij het ADO Kids Voetbaltoernooi!