Nieuws

Tijdens de meivakantie werd op vrijdag 7 mei weer een ADO Kids clinic georganiseerd. Ongeveer tachtig leden van de kidsclub hadden onder prima weeromstandigheden een leuke middag op De Aftrap, het jeugdcomplex van ADO Den Haag in het Zuiderpark.

De kinderen werden bij de clinic ingedeeld in achtien groepjes van vijf en iedereen mocht negen verschillende spelonderdelen doen. De onderdelen bestonden dit jaar onder andere uit het schieten in een gatendoek, paaltjesvoetbal, penaltyschieten en natuurlijk ook verschillende partijtjes voetbal. De spelletjes werden kundig begeleid door de studenten van Mondriaan College en vrijwilligers van ADO Den Haag.

Bij de afsluiting van dit leuke en gezellige evenement, kreeg iedereen een certificaat en een flyer met leuke thuisoefeningen mee naar huis. Kijk hiervoor ook eens op www.adodenhaag.nl/allesdooroefening.

Wat waren de clinics weer gaaf! Tot in het nieuwe voetbalseizoen!

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan de (voetbal)activiteiten van onze kidsclub, maar ben jij nog geen lid van ADO Kids? Geef je dan nu snel op via https://adodenhaag.nl/nl/ado-kids/lid-worden/aanvragen!

Foto's (niet zichtbaar in app)