Nieuws

Op vrijdag 2 april werd er voor ruim 110 leden van de kidsclub weer het altijd succesvolle ADO Kids Paasfeest georganiseerd. Dit jaar was De Aftrap, het jeugdcomplex van ADO Den Haag, het decor van dit jaarlijks terugkerende evenement.

Bij aankomst van de kinderen waren de vele leuke attracties van Springkussenverhuur Haaglanden al gelijk te zien en konden de vele kids nauwelijks wachten om te beginnen. Zo was er dit jaar onder meer slingerbal, levend tafelvoetbal en voetbaldarts. Nieuw waren ook de draailadders, die erg moeilijk te beklimmen waren!

Ook de bekende stormbaan, de gatengoal en het pannaveldje van ADO Den Haag waren weer aanwezig. Na een zeer leuke middag werd er om 16.00 uur afgesloten en konden alle ADO Kids weer tevreden naar huis.

Tot slot willen wij de vrijwilligers en stagiaires van ADO Kids en de tien studenten van het Mondriaan College - die via de samenwerking met ADO Den Haag hebben geholpen - enorm bedanken. Zonder jullie was deze dag niet mogelijk geweest!

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan de (voetbal)activiteiten van onze kidsclub, maar ben jij nog geen lid van ADO Kids? Geef je dan nu snel op via https://adodenhaag.nl/nl/ado-kids/lid-worden/aanvragen!

 

Foto’s (niet zichtbaar in de app)