Nieuws

Op de eerste dag van de voorjaarsvakantie verzamelden ruim tachtig ADO Kids zich op De Aftrap, het jeugdcomplex van ADO Den Haag in het Zuiderpark. Er stond namelijk weer een voetbaltoernooi van de kidsclub op het programma!

Er waren deze ochtend twee poules gemaakt. Eén voor de kinderen van 6 tot en met 9 jaar en één voor de kinderen van 10 tot en met 12 jaar. In beide poules speelden de vier teams drie wedstrijden van vijftien minuten.

Onder heerlijke omstandigheden werd het toernooi afgewerkt en waren er heel veel mooie acties te zien. Tevens werd er goed samengespeeld! Het is altijd weer leuk om te zien dat kinderen die elkaar niet kennen zo gezellig samen kunnen sporten. Er was uiteraard wel één gemeenschappelijke deler en dat is dat iedereen een groot ADO Den Haag-fan is. Dit was ook wel aan de mooie tenues te zien!

img 4569

Aan het eind van de ochtend kregen alle deelnemers bij de prijsuitreiking een mooie ADO Den Haag-medaille en konden alle mooie verhalen aan de ouders worden verteld. ADO Kids, jullie waren weer geweldig! Fijne vakantie nog en tot de volgende activiteit!

Ben jij nog geen lid van ADO Kids en lijkt het je ook leuk om aan dit soort activiteiten deel te nemen? Geef je dan nu snel op voor onze kidsclub via deze link!