Nieuws

Maandagochtend om 9.30 uur verzamelden er zich ongeveer zestig ADO Kids bij De Aftrap, het jeugdcomplex van ADO Den Haag in het Zuiderpark. Ondanks de coronabeperkingen stond namelijk alweer de tweede ADO Kids-activiteit van het nog prille seizoen op het programma.

Er werd een voetbaltoernooi georganiseerd met twee poules: één voor de kinderen van 9 en 10 jaar en één voor de kinderen van 11 tot en met 13 jaar. In beide poules speelden vier teams drie wedstrijden van vijftien minuten. Tussen de partijen door vermaakten de ploegen zich met partijtjes onderling en het schieten op het ADO Den Haag-gatendoek.

Deze keer gebeurde dat helaas niet onder toeziend oog van de ouders en verzorgers, die daardoor een hoop mooie acties hebben moeten missen. Een leuk gegeven was dat meerdere broers van deelnemers bereid waren gevonden om de wedstrijden te fluiten. Vaak hoefden zij overigens niet in actie te komen, want het ging er onderling zeer sportief aan toe.

img 0699

Aan het einde van de ochtend kregen alle deelnemers bij de prijsuitreiking een mooie ADO Den Haag-medaille omgehangen. Een mooie en verdiende beloning na een gezellig toernooi.

ADO Kids, jullie waren weer geweldig! Fijne vakantie nog en tot de volgende activiteit!

Ben jij nog geen lid van ADO Kids en lijkt het je ook leuk om aan dit soort activiteiten deel te nemen? Geef je dan nu snel op voor onze kidsclub via deze link!