Nieuws

Op dinsdag 25 augustus werd de eerste editie van het ADO Kids Zomerfeest georganiseerd voor ongeveer 50 leden van onze kidsclub. Het evenement was absoluut voor herhaling vatbaar!

Om 9.15 uur verzamelde iedereen zich al op De Aftrap, het mooie complex van de jeugdopleiding van ADO Den Haag in het Zuiderpark. Om 10.00 uur was het startschot en konden de kinderen van 5 tot en met 8 jaar aan de slag met acht verschillende spelonderdelen. Zo was er onder meer vier op een rij XL, megatwister, voetbalsjoelen, een jungle-glijbaan en een basketbalspel. En natuurlijk mochten de ADO Den Haag-stormbaan en het pannaveld niet ontbreken en werd er ook ‘gewoon’ gevoetbald.

twister

Om 12.00 uur was het leuke ADO Kids Zomerfeest helaas voorbij. Na een aantal maanden van stilte, uiteraard vanwege het coronavirus, was dit een meer dan geslaagd evenement. ADO Den Haag bedankt Haaglanden Springkussen Verhuur, de ADO Kids-vrijwilligers en Stichting Xtra voor alle hulp!

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan de (voetbal)activiteiten van onze kidsclub, maar ben jij nog geen lid van ADO Kids? Geef je dan nu snel op!