Nieuws

Tijdens deze meivakantie werden er, op maandag 29 april en donderdag 2 mei, weer ADO Kids clinics georganiseerd. Ongeveer negentig leden van de kidsclub kregen de kans om samen met ADO Den Haag-spelers Robin Polley, Nasser El Khayati en Indy Groothuizen te voetballen.

Onder een luid applaus kwamen de ADO Kids bij de clinics door de spelerstunnel! De clinics werden namelijk weer gehouden in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag, waar de helden van Onze Trots altijd schitteren. Wie wil daar nou niet een keer voetballen?!

De deelnemers werden bij de clinics ingedeeld in achttien groepjes van vijf en iedereen mocht negen verschillende spelonderdelen doen. Zo was er onder meer schieten in het gatendoek, paaltjesvoetbal, penaltyschieten en natuurlijk ook een partijtje voetbal (met de spelers van ADO Den Haag). De spelletjes werden kundig begeleid door ouders van de deelnemende ADO Kids! Aan de ouders: hartstikke bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt!

Na de voetbalclinic konden alle ADO Kids nog een foto en handtekeningen scoren bij de ADO Den Haag-spelers. Een herinnering voor het leven! Bij de afsluiting kreeg iedereen ook nog een mooie medaille en een certificaat en ook nog een lekker en gezond stuk fruit van Conny’s Fruit Express mee naar huis.

Wat waren de clinics weer gaaf! Tot in het nieuwe voetbalseizoen!

Ben jij nog geen lid van ADO Kids, maar wil je in het nieuwe seizoen ook meedoen met onze leuke (voetbal)activiteiten, geef je dan nu snel op voor onze kidsclub!

Video van ADO TV van de clinic op maandag

 

Foto's van de twee clinics