Nieuws

In de voorjaarsvakantie was het weer tijd voor een voetbaltoernooi van de ADO Kids! Op maandag 25 februari om 13.00 uur kwamen de eerste kinderen al binnen en sommigen waren een beetje zenuwachtig om in het grote stadion te mogen voetballen. Dat is natuurlijk ook best spannend!

In totaal waren er uiteindelijk 105 kinderen aanwezig en zij kwamen net als de spelers via de spelerstunnel van het Cars Jeans Stadion het veld op! Om 14.00 uur werd er begonnen met de wedstrijden. Het was heerlijk weer en ook de ouders konden genieten in het zonnetje. Wat betreft het weer was het misschien de beste dag van het jaar tot nu toe!

Natuurlijk hebben we ook genoten van de acties van de ADO Den Haag-spelers die meededen! Deze spelers waren Dion Malone, Elson Hooi en Giovanni Troupée. Laatstgenoemde maakte, vanwege zijn blessure, zijn opwachting als scheidsrechter. Na afloop van het toernooi werden er handtekeningen uitgedeeld en gingen de ADO Kids natuurlijk ook nog even met hun helden op de foto! Met een mooie medaille voor alle deelnemers kon iedereen tevreden naar huis. 

ADO Kids, jullie zijn de vakantie goed gestart!

VideoverslagFoto's