Nieuws

Ben jij lid van de officiële kidsclub van ADO Den Haag en lijkt het jou geweldig om een keer mee te werken aan een groot spandoek? Dan is dit je kans!

ADO Den Haag is op zoek naar 25 ADO Kids in de leeftijd van 8 tot en met 12 jaar die het leuk vinden om op donderdag 25 oktober een groot spandoek in te kleuren. Het spandoek zal 10 meter breed en 7,5 meter hoog zijn en zal bij de thuiswedstrijd tegen AZ op 11 november worden opgehangen bij de Lex Schoenmaker Familietribune. Het blijft nog even geheim wat er op het doek komt te staan!

Het grote doek zal met spuitbussen worden ingekleurd op de parkeerplaats bij het stadion. Dit gebeurt op donderdag 25 oktober van 13.00 uur tot ongeveer 16.00 uur (12.30 uur verzamelen). Mocht het op deze dag regenen, dan wordt de activiteit verschoven naar vrijdag 26 oktober (dezelfde tijd). ADO Den Haag zorgt voor de spuitbussen. De kinderen dienen zelf oude kleren aan te doen.

Er is dus plek voor 25 ADO Kids. Vol = vol, dus wees er snel bij! Je kan je opgeven door een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie volgt nog na de aanmelding.

Deze actie wordt georganiseerd in samenwerking met de supportersgroepen SV Haagsche Bluf, Fansupport en FCDH.