ADO Den Haag start vanaf juli 2018 met vernieuwde Voetbalkampen voor jongens en meisjes van 6 tot en met 15 jaar. Tijdens de voetbalkampen ervaren de kinderen in drie dagen onder leiding van gediplomeerde trainers hoe het is om als een profvoetballer van ADO Den Haag door het leven te gaan. Daarnaast maken deelnemers aan de ADO Den Haag Voetbalkampen zelfs kans op een stage in de jeugdopleiding van ADO Den Haag.

Deelnemers ontvangen:
• Drie dagen lang één en al voetbalplezier
• Begeleiding van gekwalificeerde trainers
• Dagelijks gezonde lunch, snacks en drinken
• Een ADO Den Haag Voetbalkampen tenue (shirt, broek en kousen)
• Bezoek van eerste elftalspelers van ADO Den Haag
• ADO Den Haag Voetbalkampen Goodiebag en bidon

Vind je voetbal te gek of heb je een liefde voor ADO Den Haag dan mag je de vernieuwde ADO Den Haag Voetbalkampen absoluut niet missen! De ADO Den Haag Voetbalkampen vinden vanaf juli 2018 plaats in de reguliere voorjaars-, mei-, zomer- en herfstvakanties.

Unieke lanceringseditie in het Cars Jeans Stadion
De eerste editie vindt plaats in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag van maandag 16 juli 2018 tot en met woensdag 18 juli 2018, iedere dag van 9:00 uur – 15:00 uur. De kosten van deze speciale Cars Jeans Stadion driedaagse bedragen € 189,- euro. Inschrijven kan via: www.adodenhaag.nl/voetbalkampen

Programma partnerverenigingen
Naast het unieke voetbalkamp in het Cars Jeans Stadion vinden er tevens ADO Den Haag Voetbalkampen plaats bij verschillende partnerverenigingen in de regio. De prijs van de reguliere ADO Den Haag driedaagse Voetbalkampen zal € 159,- euro gaan bedragen.

Bekijk het volledige programma van de ADO Den Haag Voetbalkampen op www.adodenhaag.nl/voetbalkampen