Maandag 26 februari verzamelden 125 ADO Kids zich in het Cars Jeans Stadion om te voetballen met en tegen een aantal ADO Den Haag-spelers. Iedereen was keurig ruim op tijd aanwezig! De spelers die meededen waren Robert Zwinkels, Tom Beugelsdijk en Aaron Meijers. En wat deden ze het goed allemaal!

Het veld was in twee delen gesplitst, één voor de jongere kinderen en één voor de oudere kinderen. In beide poules speelde elk team vier wedstrijden van tien minuten. De kinderen deden erg goed hun best en dat moest ook wel, want het heeft de hele dag alleen maar gevroren. Wat was het koud! Maar misschien hadden de ouders op de tribune er wel meer last van. Na de wedstrijden werden er natuurlijk nog veel selfies gemaakt met de ADO Den Haag-spelers en ook de handtekeningen mochten niet ontbreken. 

Aan het eind van het toernooi werd bekendgemaakt wie er bij welke poule had gewonnen, maar uiteraard waren alle deelnemers aan deze geweldige middag grote winnaars! Iedereen kreeg dan ook een mooie medaille mee naar huis.

Een mooi begin van de voorjaarsvakantie!