Op maandag 24 april en dinsdag 2 mei hebben beide keren zo’n 90 ADO Kids meegedaan aan de ADO Kids voetbalclinic, samen met de ADO Den Haag-spelers Mike Havenaar, Robert Zwinkels, Tom Trybull en Abdenasser el Khayati. En die kregen natuurlijk een groot applaus! De clinic werd ook nog eens gehouden in het echte stadion van ADO Den Haag, wie wil daar nou niet een keer voetballen?!

De teams werden ingedeeld in 18 groepjes van vijf tot zes kinderen en iedereen mocht negen verschillende spelonderdelen doen. Zo was er onder andere schieten in het gatendoek, paaltjesvoetbal, penaltyschieten en natuurlijk ook partijtjes voetbal (met spelers van ADO Den Haag).

Na de voetbalclinic konden alle ADO Kids nog een foto maken met hun 'helden' en een handtekening scoren. En iedereen kreeg een mooie medaille mee naar huis.

Wat was het weer gaaf! Bij deze willen wij dan ook alle hulpouders bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest! Tot in het nieuwe voetbalseizoen!

Ben jij nog geen lid van ADO Kids, maar wil je in het nieuwe seizoen ook meedoen met onze leuke (voetbal)activiteiten, geef je dan nu snel op voor onze kidsclub via DEZE LINK.