Vrijdag 28 april hadden we een nieuwe activiteit met de ADO Kids, namelijk het ADO Kids Koningsfeest! De 140 deelnemers moesten al vroeg verzamelen, want er was een heel programma!

De groep werd eerst in twee delen gedeeld. Om 9.30 uur begon de oudste groep aan de rondleiding met bijbehorende speurtocht. De andere groep ging met de verschillende onderdelen aan de slag. Er was te veel om op te noemen: een boarding veld waar partijtjes 2:2 / 1:1 werden gedaan, een gatengoal en pop, een voetbalsjoelbak. Maar het heuse hoogtepunt was misschien wel de twee rodeo stieren, wat gingen die hard!

Om 11.00 uur wisselden de twee groepen elkaar af en om 12.45 uur werd deze leuke ochtend afgesloten en konden alle ADO Kids met een mooi ADO Kids Koningsdiploma naar huis.

Aan het gejuich dat te horen was, is dit voor komend seizoen zeker voor herhaling vatbaar! Ben jij nog geen lid van ADO Kids, maar wil je in het nieuwe seizoen ook meedoen met onze leuke (voetbal)activiteiten, geef je dan nu snel op voor onze kidsclub via DEZE LINK.

Tot slot nog een dankwoord voor alle ouders die hebben geholpen!