Nieuws

Woensdag 19 november kwamen Sinterklaas en zijn Pieten weer op bezoek voor het ADO Den Haag Sinterklaasfeest. Dit jaar werden de Sint en Pieten in het MFC/Supportershome ontvangen door veel enthousiaste kinderen en ouders. Van 13:00 tot 14:00 kwam de Sint op bezoek voor kinderen van 2 t/m 4 jaar en van 15:00 tot 16:15 waren de kinderen van 5 t/m 7 aan de beurt. Er was ook een leuke verrassing voor alle aanwezigen want de OranjeLeeuwinnen en onze spelers Martin Hansen & Thomas Kristensen kwamen ook op bezoek om de Sint te ontmoeten.

De dag begon onrustig omdat de Goedheiligman later arriveerde, één van zijn Pieten zat stevig vast in een schoorsteen en moest dus eerst bevrijd worden. Nadat de Piet eindelijk niet meer vast zat werden Sinterklaas en de Pieten met een ambulance razendsnel naar het Supportershome gebracht.

Veel kinderen hadden tekeningen voor de Sint gemaakt en zij werden door hem beloond met een leuk cadeautje en veel pepernoten. De kinderen konden ook nog genieten van heerlijk fruit, popcorn uit een popcornkraam en patatjes van Henk Patat. Na het leuke vragenuurtje voor Sinterklaas en de Sinterklaasdisco was het alweer tijd voor de Sint en zijn Pieten om te vertrekken. De Sint vertrok niet voordat alle kinderen in het MFC/Supportershome een tas vol leuke cadeautjes hadden ontvangen.

Tot volgend jaar Sinterklaas!

Hieronder kunt u nog een video bekijken van ADO TV.

Het feest werd mede mogelijk gemaakt door:

Henk Patat

Albert Heijn Leidschenveen

Sligro Forepark

Makro Wateringen

Kriege en Verhoek

Fanshop ADO Den Haag