Nieuws

Op woensdag 21 december stond de eerste editie van de ADO KIDS Kerstlunch op het programma. 110 kids hadden zich opgegeven voor dit fantastische evenement met een lunch, kleurwedstrijd en een leuke quiz. Bij deze gezellige dag waren er ook hele speciale gasten aanwezig, namelijk een aantal spelers en speelsters van ADO Den Haag.

Om 13:30 uur kwamen de eerste kinderen binnen in de prachtig aangeklede aankomsthal. Daar stond Storky in zijn kerstkleren alle kids op te vangen en de weg te wijzen naar waar het allemaal ging gebeuren. Het stroomde langzaam vol en ondertussen maakten de kids van het moment gebruik om een fotootje te maken met de mascotte. Op het moment dat alle 110 kids binnen waren in onze Bingoal Lounge kon het feest beginnen. ADO KIDS-medewerker Wesley Bierens heette alle aanwezige kinderen welkom en liet weten blij en verheugd dat er zo veel leden van de kidsclub van ADO Den Haag naar de lunch waren gekomen.

Van tevoren was al aangekondigd dat er een aantal spelers en speelsters zouden komen en iedereen was reuze benieuwd en een beetje zenuwachtig wie dat zouden zijn. Gelukkig hoefden de kids er niet lang op te wachten, want al snel sloten Klas, Breinburg, Broekhuizen, Van Breemen, Wentges en Hall van de mannen en Balfoort, Rijsbergen en Wammes van de vrouwen aan bij deze gezellige gelegenheid. Zij kozen elk een andere tafel uit om aan te schuiven bij de kinderen.

Kerstlunch ADO Kids

Met een kleurwedstrijd, verschillende spelletjes en een echte ADO Quiz was er naast de lunch met verse broodjes en lekkere snacks een leuk programma voor de kids. Uiteindelijk won Romayssa de kleurwedstrijd en ging de tafel met Liz Rijsbergen er met de Quizprijs vandoor!

Wij willen namens de ADO KIDS alle kinderen, ouders en natuurlijk de spelers en speelsters heel erg bedanken voor hun komst. We kijken met zijn allen terug op een onvergetelijke dag!

Een mooie ervaring voor 110 kids van de ADO KIDS club! Lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan de (voetbal)activiteiten van onze kidsclub, maar ben jij nog geen lid van de ADO Kids? Geef je dan nu snel op.

Video ADO TV

 

Fotoserie