Op woensdag 5 oktober stond het ADO KIDS FIFA toernooi op het programma. Zo'n 40 ADO Kids wilden in hun favoriete stadion laten zien wat ze allemaal konden op de Playstation 5. De deelnemers werden doormiddel van een poulesysteem met daarop volgend de finalerondes erg uitgedaagd tijdens dit superleuke evenement.

Om 14.00 uur kwamen er maar liefst 40 ADO KIDS naar ons Bingoal Stadion om het groots aangekondigde FIFA 23 toernooi te spelen. Dit wilde natuurlijk niemand missen omdat FIFA 23 het nieuwste spel van EA pas een week in de winkel lag.

img 9645

Tijdens het evenement was de spanning hoog bij de deelnemers en die werd alleen maar hoger gelegd, want Jordy Wehrmann en Boy Kemper kwamen een kijkje nemen en speelden zelfs hier en daar een spelvorm mee. Onwijs gaaf om als ADO-fan een wedstrijd FIFA 23 te spelen tegen jouw idool van het eerste elftal. Na afloop van het evenement werden de prijzen uitgedeeld en dat waren niet zomaar prijzen. Lerinio ging er uiteindelijk met de hoofdprijs vandoor, een gesigneerd wedstrijdshirt met alle handtekeningen van de spelers van het eerste elftal.

Lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan de (voetbal)activiteiten van onze kidsclub of ADO Den Haag in de Maatschappij? Check de site en mis niets!