Nieuws

Aankomend seizoen staan er weer onwijs gave activiteiten op het programma voor de ADO Kidsclub! Voetbaltoernooien, clinics, het ontmoeten van spelers van ADO Den Haag en nog veel meer. Hou onze kanalen goed in de gaten voor het inschrijven voor deze geweldige activiteiten.

Programma
In het seizoen 2022/2023 staan er superleuke activiteiten op het programma waar alle ADO Kids leden aan deel kunnen nemen. Alle activiteiten zijn voetbal gerelateerd. Veel activiteiten zullen in vakanties plaatsvinden waardoor ieder lid zich natuurlijk inschrijft voor deze activiteiten. Check de onderstaande data en noteer ze direct in je agenda!

programma2223

Ontmoet spelers van ADO Den Haag
Altijd al eens een balletje willen trappen met Thomas Verheydt of advies willen vragen over tactieken aan Dirk Kuyt? Bij deze speciale dagen zal ons eerste elftal aanwezig zijn en samen met de kids er onvergetelijke momenten van maken!

Ben jij nog geen lid van de ADO Kids Club en wel supergroot ADO Den Haag Fan? Check de link hieronder en schrijf je zo snel mogelijk in voor de leukste kidsclub van Nederland! 

Meld je hier aan!