Nieuws

Vorige week stond de ADO Kids clinic bij Stompwijk 92’ op het programma. 50 kids uit verschillende jeugdelftallen kwamen bijeen voor wat achteraf bleek een onvergetelijke dag! De kids werden door het doen van verschillende oefeningen, waarin de basisvaardigheden van het voetbal terugkwamen, uitgedaagd en dat deed iedereen super goed.

Van 10:00 tot 14:00 stonden 50 kids van de gezellige club Stompwijk 92’ op het veld om een clinic te volgen die was georganiseerd door de ADO Kids Club. Maar liefst acht onderdelen stonden er op het volle maar brede programma. Vanuit Stompwijk waren er acht jeugdtrainers aanwezig die de onderdelen zo goed mogelijk begeleidden om zo de spelers van tips te voorzien en natuurlijk vooral heel veel plezier te hebben met elkaar.

Na afloop van deze zonnige dag was er een prijsuitreiking waar, naast wat coole ADO Den Haag-merchandise, ook twee kaartjes voor de play-offs finale ADO Den Haag – Excelsior te winnen waren. Een prijs die iedereen natuurlijk super graag wilde winnen. Uiteindelijk ging Sieb, speler van JO12, er met de prijs vandoor.

 Lijkt het jou ook leuk om mee te doen aan de (voetbal)activiteiten van onze kidsclub, maar ben jij nog geen lid van ADO Kids? Geef je dan nu snel op.