Nieuws

Op woensdag 4 mei verzamelden maar liefst 90 ADO Kids zich voor de allereerste editie van de ADO Kids Cup op De Aftrap. Het was een fantastische dag met veel zon en alleen maar blije gezichten bij alle deelnemende ADO Kids en hun ouders. De deelnemers genoten extra van deze dag, zeker aangezien er al een tijdje geen voetbaltoernooi voor de ADO Kids leden was geweest.

Het toernooi was verdeeld in een ochtend- en middaggroep waarin de kinderen met hun leeftijdsgenoten konden strijden om ‘de cup met de grote oren’! In beide groepen speelden alle teams minimaal vijf wedstrijden van acht minuten. De enthousiaste ouders hebben langs de lijn allemaal kunnen genieten van de skills, doelpunten en mooie verdedigende ingrepen van de spelers en speelsters op de veldjes. Wat het nog extra leuk maakte, is dat er een aantal spelers en speelsters van ADO Den Haag langskwamen om een balletje mee te trappen. Alle aanwezige ADO Kids kregen uiteraard alle tijd om een handtekening en foto scoren van de ADO Den Haag-spelers/speelsters. Bij de prijsuitreiking na afloop van de toernooitjes kregen alle deelnemers ook nog een mooie medaille uitgereikt.

Aan alle ADO Kids en ouders/supporters, we hebben weer van jullie genoten! Ook een dankwoord voor de begeleiders van het Mondriaan, Sammie en Danique van de ADO vrouwen, Henk en Peter van de vrijwilligersgroep en de mensen van de kantine. Zonder jullie was deze dag niet mogelijk geweest!