Zondag 24 april bij de wedstrijd tussen ADO Den Haag en Jong FC Utrecht was het groot feest voor onze ADO Kids club! Naast de gebruikelijke Player Escort, vond de nieuwe Latjetrap-competitie in de rust plaats. Alle ADO Kids Club-leden en de jongens van ADO Den Haag O10 mochten allemaal aanleggen voor een poging op de lat of om gewoon een doelpunt te maken. De jongens die uitkomen voor ADO Den Haag O10 waren hier ook speciaal voor uitgenodigd en ze maakten er een heus spektakel van, door ook een feestje te vieren en liedjes te zingen samen met de supporters. 

In de rust mochten de ADO Kids en de jongens van ADO Den Haag O10 proberen van elf meter afstand zo vaak mogelijk de lat te raken waarin iedereen twee keer mocht aanleggen voor een poging onder toeziend oog van het enthousiaste publiek. Bij elk schot kwam er een luid gejuich van de tribune en de kinderen op het veld straalden van oor tot oor. 

mkl 5530

Na afloop van het latje trappen was het tijd voor een ereronde langs de tribunes en dat heeft iedereen in het stadion geweten. De jonge Haagse talenten van O10 sprintten naar Midden-Noord toe om samen met de supporters op die tribunes liedjes te zingen en samen te feesten. De beelden die dat opleverde zijn fantastisch. De trotse en blije koppies van de Onder 10 en Midden-Noord dat net zo enthousiast meedoet maakten het een hele toffe middag en misschien wel het hoogtepunt van de zondagmiddag in het Cars Jeans Stadion.  

Kortom, voor alle ADO Kids was het weer een super leuke dag en we hopen dat we dit in de toekomst alleen nog maar kunnen overtreffen!

Ben jij nog geen lid van ADO Kids en lijkt het je leuk om eens kennis te maken met de leukste voetbal kidsclub van Nederland? Geef je dan nu nog deze week op voor onze kidsclub via: adodenhaag.nl/aanmeldenadokids!

mkl 6089

lr220424ab26142