Ga direct naar paginainhoud Ga direct naar laatste nieuws Maak kennis met de unieke Blindentribune Bestel uw Tickets Meer informatie toegankelijkheid Kyocera Stadion Parkeren en Route naar Kyocera Stadion Bestel ADO Den Haag merchandise in de fanshop

Woensdagmiddag vond het jaarlijkse ADO Den Haag Sinterklaasfeest plaats in het MFC. En wat was het gaaf en druk! Om 13.00 uur waren er ongeveer 50 kinderen in de leeftijd van 2 t/m 4 jaar en sommigen vonden het best een beetje spannend. Gelukkig was onze eigen mascotte Storky er om de kinderen gerust te stellen. Wat hebben jullie goed gezongen zeg voor Sinterklaas, en een enkeling durfde zelfs mee te dansen met de Pieten!

Om 15.00 uur was het de beurt aan ruim 60 ADO Den Haag-fans van 5 t/m 7 jaar om Sinterklaas welkom te heten. Net als bij de jongere groep kwamen de Sint en Pieten aan met echte stoere racewagens! Wat maakte dat een indruk! De Sint en Pieten werden verwend met allemaal mooie tekeningen en liedjes speciaal voor hen gemaakt. En er waren ook nog twee spetterende dansoptredens van de kinderen van Just Dance Studio uit Rijswijk. Iedereen deed spontaan gezellig mee. Na het geslaagde feest kregen alle kinderen als cadeau een tas met heel veel leuke en lekkere dingen erin. En als afsluiting mocht iedereen ook nog wat lekkers te eten halen bij Henk Patat. De ouders hoefden ’s avonds niet meer te koken.

Bij deze willen we alle sponsors van harte bedanken:

Hanos Den Haag-Delft, Albert Heijn Leidschenveen, Sligro Den Haag Forepark, Henk Patat, Ellest Churros, Be Global Promotions, By Adelaar, Just Dance Studio en tot slot ADO Den Haag, ADO Den Haag in de Maatschappij, Supportersvereniging Haagsche Bluf, Fan Support Den Haag en de Fanshop.

Mede dankzij jullie was het geweldig!

Bekijk hieronder een verslag van het Sinterklaasfeest door ADO TV