News

In augustus begint seizoen 2024-2025 in de Keuken Kampioen Divisie en staan er voor ADO Den Haag maar liefst drie thuiswedstrijden en een uitwedstrijd op het programma. Het seizoen wordt in het eigen Bingoal Stadion afgetrapt tegen VVV-Venlo, dit duel zal op zaterdag 10 augustus om 16:30 uur van start gaan. Hierna volgt een uitwedstrijd tegen FC Dordrecht op zaterdag 17 augustus om 16:30 uur. Vervolgens speelt ADO Den Haag twee keer op vrijdagavond om 20:00 uur. Eerst tegen FC Volendam op vrijdag 23 augustus en een week later tegen degradant Excelsior Rotterdam op de 30e. De kaartverkoop van de eerste drie duels is van start gegaan en zijn er versoepelde voorwaarden van kracht. Hierover lees je meer in dit bericht. Informatie over de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht volgt op een later moment.

Drie thuiswedstrijden in augustus:

  • Zaterdag 10 augustus (16:30 uur): ADO Den Haag - VVV-Venlo
  • Vrijdag 23 augustus (20:00 uur): ADO Den Haag - FC Volendam
  • Vrijdag 30 augustus (20:00 uur): ADO Den Haag - Excelsior Rotterdam

Koop je kaart met een ADO Den Haag-account
Voor laagrisicowedstrijden kun je eenvoudig en direct één kaart aanschaffen via de Officiële ADO Den Haag Ticketshop. Een registratie van een persoonlijk ADO Den Haag-account is hiervoor nodig en eenvoudig te realiseren via ADO Den Haag-account registratie. Heb je al een ADO Den Haag-account? Dan is het meteen mogelijk om één ticket aan te schaffen via de online ticketomgeving.

Volledige registratie (+identificatie) van meerwaarde

Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid om voor laagrisicowedstrijden één extra kaart aan te schaffen. Voor een aantal thuiswedstrijden zal een identificatie nodig blijven om een kaart aan te kunnen kopen. Voorwaarden voor kaartverkoop zullen dus per wedstrijd afgestemd worden en kunnen veranderen. Alles over registratie + identificatie en een uitleg om deze stap voor stap te doorlopen tref je op adodenhaag.nl/registratie