News

ADO Den Haag speelt in de eerste ronde van de Play-Offs voor promotie naar de Eredivisie tegen De Graafschap. ADO Den Haag zal eerst een uitwedstrijd spelen op de Vijverberg op dinsdag 14 mei 21:00 uur. De return staat voor zaterdag 18 mei 20:00 uur op het programma in ons Bingoal Stadion. 

Voor beide wedstrijden is het nu mogelijk om kaarten aan te schaffen. Zie hieronder alle informatie voor kaartverkoop van zowel de uit- als de thuiswedstrijd. 

Kaartverkoop De Graafschap-uit (14 mei)

Verkoop uitsluitend voor Seizoenkaarthouders met geldige foto
Enkel Seizoenkaarthouders 2023-2024 hebben de mogelijkheid vanaf vandaag één kaart aan te schaffen. Seizoenkaarthouders die een kaart voor een uitwedstrijd willen aanschaffen dienen bij ADO Den Haag bekend te zijn met een geldige foto in het systeem. Seizoenkaarthouders van ADO Den Haag die eerder uitwedstrijden hebben bezocht beschikken hierover.

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je persoonlijke ADO Den Haag-Ticketshop 

Informatie voor de buscombi-regeling De Graafschap - ADO Den Haag
Instap buscombi: 18:00 uur, vertrek 18:30 uur (geen tussenstop). Een buscombi-ticket kost EUR 33,50,-.

Geldende (extra) maatregelen
Er zullen dit seizoen extra maatregelen van kracht zijn. Onderdeel hiervan is een ID-check bij het omwisselen. Het kunnen tonen van een ID-kaart is dus verplicht en ADO Den Haag zal erop controleren dat de naam op het ID en de naam op het ticket overeenkomen. Geen geldige legitimatie is helaas niet afreizen naar Doetinchem. Fouilleren zal in Doetinchem plaatsvinden. Ongeopende flesjes/blikjes mogen mee. Alcohol in de bus is verboden maar er wordt wel alcohol geschonken op het uitvak. Daarbij is het in het gastenvak enkel mogelijk om met de PIN te betalen.

Kaarten kopen voor deze wedstrijd doe je door in te loggen via je de ADO Den Haag Ticketshop

Kaartverkoop De Graafschap-thuis (18 mei)

Ook de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen De Graafschap is gestart. Voor deze wedstrijd geldt dat je met een volledig geïdentificeerd ADO Den Haag-account één kaart kan aankopen. Bekijk de eerdere berichtgeving over hoe je ervoor kunt zorgen dat je een kaart kunt aankopen voor wedstrijden in de Play-Offs. Indien je al een geïdentificeerd account hebt, bestel je via onderstaande link direct jouw kaart voor de thuiswedstrijd van ADO Den Haag tegen De Graafschap. 

BTN TICKETS

Seizoenkaart verlengd? Jouw toegangskaart staat voor je klaar!
Seizoenkaarthouders die de Seizoenkaart in de afgelopen periode reeds verlengd hebben ontvangen de thuiswedstrijden in de Play-Offs gratis. Binnen je persoonlijke ticketingomgeving staat de kaart voor je klaar. Klik binnen de ticketomgeving rechtsboven op je naam en vervolgens op 'Mijn Tickets'. Hier staat jouw toegangskaart voor de wedstrijd voor je klaar. Let op! Je huidige 'hardcard' Seizoenkaart geeft je dus geen toegang tot de wedstrijd.

Laten we onze ploeg met zoveel mogelijk supporters steunen in de Play-Offs!