Vanochtend werkte de selectie alweer de allerlaatste training van dit trainingskamp af. Zes gevarieerde trainingen kwamen er deze week in Spanje voorbij en de selectie is klaar om het morgen op te nemen tegen Como 1907, de nummer 3 van de Serie B. Vanmiddag kreeg de selectie vrijaf en werd er een bezoek gebracht aan Marbella.

img 8628

De selectie was zoals elke ochtend vroeg uit de veren, want om 08:00 uur stond het ontbijt op het programma. Twee uur later, om 10:00 uur, trapte Kalezic de laatste training van deze week af. Na wat loopjes, moesten de spelers in twee groepen in een klein vak de bal zo lang mogelijk in bezit proberen te houden.

img 8680

Natuurlijk werden de punten door de trainers aan de zijkant van het veld goed bijgehouden en dus ging spatte het fanatisme er weer vanaf. Deze week is wel gebleken dat deze selectie niet bepaald van verliezen houdt. Vervolgens werd er een omschakelingsoefening afgewerkt over een groot deel van het veld. De training werd daarna afgesloten met een partijvorm, waarbij in onderstaande video de hoogtepunten op een rij zijn gezet. 

 

Deze middag vertrok de spelersgroep naar Marbella en krijgt het de rest van de dag voor het eerst vrij. Even de batterij weer opladen, ontspannen en dan op naar morgen. Om 12:00 uur is dan de aftrap voor het oefenduel tegen Como 1907 op het Marbella Football Center.

img 8689

sponsoren trainingskamp

Fotoserie dag 5 #ADOinSpanje