Justin Ché is na ruim twee maanden blessureleed weer terug bij de selectie. Een knieblessure hield de Amerikaan een lange tijd aan de kant, maar op dit trainingskamp traint de verdediger weer volledig mee met de groep. Een heerlijk gevoel, zo zegt Ché zelf. "Ik ben ontzettend blij dat ik weer kan spelen en trainen met het team."

Toekijken is voor geen enkele voetballer leuk, zeker niet als een blessure langer duurt dan je verwacht. Hier kreeg de vleugelverdediger ook mee te maken. "Je wil altijd op het veld staan om te spelen en je team te helpen. Maar soms gebeuren deze dingen nou eenmaal in het voetbal. Je moet dan positief blijven en hard werken om weer terug op het veld te komen." Terug is hij zeker en op het veld laat de pijlsnelle verdediger dit trainingskamp zien er weer klaar voor te zijn. En dat is voor de huurling heel erg genieten. "Het is geweldig om hier te zijn en het zonnetje hier in Spanje is heerlijk."

Met de belangrijke maanden die komen gaan is het ook voor de trainer fijn om weer een extra keuze erbij te hebben achterin. Ché kijkt extra uit naar komende periode waarin hij hoopt een rol te gaan spelen. "Dit is het moment dat alles weer van start gaat. Het is daarom belangrijk om sterk te beginnen, en dit gedurende het hele seizoen voort te zetten. Ik ben er 100 procent klaar voor!", sluit de rechtervleugelverdediger af.

Bekijk hieronder het gehele gesprek met Justin Ché op het trainingskamp in Spanje.