De ploeg van Dirk Kuyt heeft een moeizame start van het seizoen. Na de winst op Jong Ajax was er vertrouwen maar in Tilburg ging toch weer mis. Gregor Breinburg kijkt terug op die wedstrijd. "Ik denk dat we de dingen die we opgedragen kregen niet goed hebben uitgevoerd. De manier van spelen, als je kijkt naar naar balbezit, is niet goed genoeg. Tegen Jong Ajax scoor je wel maar tegen Willem II niet, en dan ziet het er lelijk uit".

Gregor is één van de meest ervaren spelers in het team en kan in een slechte fase andere jongens helpen. "Je moet veel praten, maar ook weer niet te veel, uiteindelijk moet je presteren, daar gaat het om. Maar als er duidelijkheid is en één visie, dan komen we hier wel uit, daar ben ik van overtuigd".

Vrijdag speelt ADO Den Haag een thuiswedstrijd tegen Jong AZ. De ploeg van Maarten Martens kent met vier overwinningen, een prima start van de competitie. Toch blijft het lastig voorbereiden op jong-ploegen. "Deze week hebben we vooral gefocust op onzelf, tegen jong ploegen weet je nooit wie je treft. We moeten terug naar de basis en alles weer recht zetten. Verder gaan met waar we de voorbereiding aan waren begonnen. Ik heb er vertrouwen in. Dit was een week van zelfreflectie. Ik heb tegen mezelf gezegd dat ik meer moet geven en meer de rol van leider op me moet nemen".

De wedstrijd tegen Jong AZ is vrijdag 20.00 uur in het Bingoal Stadion.