Met trots presenteert ADO Den Haag voor zowel de mannen als de vrouwen het nieuwe thuisshirt voor seizoen 2024-2025. Een klassiek shirt waarin de verticale banen weer terugkeren. Het shirt is een eerbetoon aan legendarische seizoenen dat ADO Den Haag in het gestreepte thuisshirt speelde. Bijvoorbeeld het onvergetelijke seizoen 2010-2011, de laatste keer dat ADO Den Haag Europees voetbal behaalde door de play-offs te winnen. Sinds de periode van shirtsponsoring aanbrak, heeft ADO Den Haag in de geschiedenis echter nooit een officieel thuisshirt met doorgetrokken geel-groene banen gehad en dat maakt dit tenue uniek in zijn soort!

thuis2425 2

Onder de kraag op de rug van het shirt bevindt zich het cijfer 1905, het jaar van de oprichting van onze club. Verder heeft het shirt een moderne ronde kraag in de kleur geel. Net als afgelopen seizoen prijkt ook komende jaargang Hommerson bij de mannen en GirlPower Radio als hoofdsponsor bij vrouwen op de voorkant van de wedstrijdshirts. Op de achterkant van het shirt zijn er wat wijzigingen. Zo zal Venéco niet meer terugkeren op de achterkant van de shirts en zal Biersteker naar de bovenkant van de rug verplaatsen.

thuis2425 3

Kindermaten in prijs verlaagd
En er is nog iets moois: in een tijd waarin alles duurder wordt, heeft ADO Den Haag ervoor gekozen de thuisshirts in de kindermaten voor een lagere prijs aan te bieden dan voorgaande seizoenen. De prijzen van de zowel de kinder- als de volwassen maten shirts vind je in de webshop.

thuisshirt 3d website

Pre order nu: ‘’Van top tot teen geel-groen gestreept’’ 
De nieuwe wedstrijdshirts zijn vanaf nu te pre-orderen via de online Fanstore. Let op: de shirts zullen begin juni geleverd worden. Je kunt ervoor kiezen om het shirt te laten opsturen, maar ook om deze op te halen in de Fanstore. ADO Den Haag zal iedereen tijdig informeren zodra de pre-orders klaar zijn om opgehaald of verzonden te worden. Kies je voor ophalen, dan krijg je daar twee mooie extra items bij cadeau zoals je hieronder kunt lezen.

Shawl en sokken cadeau bij afhalen
Natuurlijk is het nog mooier om je volledig te hullen in de iconische geel en groene strepen van onze geliefde club. Daarom hebben we een leuke actie voor je! Kies je ervoor om het nieuwe thuisshirt van ADO Den Haag in onze Fanstore op te halen, dan ontvang je een gratis shawl én een paar sokken, zodat je jezelf van top tot teen kunt hullen in de kenmerkende geel-groene strepen. Let op: dit aanbod is slechts tijdelijk beschikbaar dus grijp je kans snel, want op=op. 

thuis2425 5