Voor Joel Ideho en ADO Den Haag wacht vrijdag de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. De Hagenaars zullen die wedstrijd aan moeten grijpen om met een goed gevoel de play-offs in te gaan. De promotiedroom is namelijk nog in leven en hoopt de formatie van Darije Kalezic in de nacompetitie die droom te verwezenlijken. Joel Ideho, één van de smaakmakers van dit seizoen, heeft er zin. "Ik kijk uit naar de play-offs, dan gaat het er écht om."

De buitenspeler is inmiddels alweer een aantal weken terug van zijn blessure en het is meteen alsof hij nooit is weggeweest. Afgelopen vrijdag tegen NAC passeerde hij zijn directe tegenstander met een fraaie actie, waarna die zich genoodzaakt voelde het te corrigeren, met een strafschop tot gevolg. Het zijn precies dit soort acties waarvoor Ideho het doet, die zelf zegt graag het publiek te vermaken. "Ik ben een speler die de fans wil laten genieten. Die acties maak ik al sinds ik klein ben, toen op de pleintjes. Dat neem ik nu mee naar de wedstrijden."

Ideho is uitgegroeid tot een van de publiekslievelingen in de selectie. Iets waarvan hij met volle teugen geniet. "Ik vind het geweldig, daar word ik alleen maar blijer van." En dat terwijl het pas Ideho's eerste seizoen in de hoofdmacht van een betaald voetbalclub is. Dat maakt de vleugelflitser niet minder ambitieus en is hij vol zelfvertrouwen voor de wedstrijd tegen Jong PSV. "We willen hoge druk zetten, dominant zijn en laten wie de baas is." Na vrijdag volgen al snel de play-offs. "Ik heb vertrouwen in een goede afloop. We hebben namelijk een goed team als je het vergelijkt met andere team in de Keuken Kampioen Divisie."

Bekijk hieronder de gehele voorbeschouwing op ADO Den Haag - Jong PSV met Joel Ideho.