ADO Den Haag Seizoenkaart 2022-2023: Wij keren terug!

 

Wat een ongelofelijk seizoen laten we achter ons. In een allesbeslissende wedstrijd greep ADO Den Haag naast de zo gewenste terugkeer naar de Eredivisie. Het stond symbool voor het bizarre seizoen van ADO Den Haag dat soms als een achtbaan voelde. Tegelijkertijd hebben we laten zien over wilskracht te beschikken; we hebben tegenslagen gekend maar stonden altijd weer op. Met een frisse blik kijken we vooruit en maken we ons op voor een cruciaal seizoen. Een seizoen waarbij het doel hetzelfde blijft: terugkeren! 

#WijKerenTerug!
Voorbereid op een nieuw seizoen keren we terug naar het stadion, terug naar de club die ons lief is, met dat ene doel voor ogen; een terugkeer naar het hoogste niveau. De eerste stappen zijn gezet:

  • Overnamedossier afgerond
  • Financiele stabiliteit
  • Nieuwe hoofdtrainer; Dirk Kuyt
  • Nieuwe hoofd- en stadionsponsor; Hommerson & Bingoal
  • De speeldagenkalender is bekend
  • De selectie begint vorm te krijgen
  • 90% van de huidige Seizoenkaarthouders heeft al verlengd

Zet jij de laatste stap voor een terugkeer? Klik hieronder om jouw Seizoenkaart te bestellen.

Tarieven Seizoenkaart ongewijzigd
Met een Seizoenkaart ben je verreweg het voordeligst uit om onze wedstrijden in het stadion te beleven. Binnen (gemiddeld) 9 wedstrijden, oftewel de helft van het totaal aantal thuiswedstrijden, heb je jouw Seizoenkaart al terugverdiend. De Seizoenkaarten blijven, in tegenstelling tot de losse tickets, ongewijzigd in prijs.

Kortom: niets missen van ADO Den Haag komend seizoen? Vanaf slechts €8,10 per wedstrijd kan jij al met ons terugkeren volgend seizoen. Bekijk hier alle tarieven.

Familiepakket
Speciaal voor gezinnen is er het Familiepakket. Het familiepakket is beschikbaar voor minimaal 1 volwassene en 2 kinderen tot en met 12 jaar. Vul het formulier Familiepakket aanvragen in dan nemen we z.s.m. contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ooievaarspashouders
Wil je een Seizoenkaart aanschaffen en ben je in het bezit van een geldige Ooievaarspas dan kan je vanaf begin juli fysiek in onze fanstore terecht. Op vertoon van je Ooievaarspas ontvang je dan 50% korting op de aanschaf van jouw Seizoenkaart. Let op! Er zijn aangepaste openingstijden van toepassing gedurende de zomerperiode. Vanaf 2 juli kun je dus elke donderdag en zaterdag in onze Fanstore terecht voor de aanschaf van jouw Seizoenkaart (met korting).

Betalingsmogelijkheden, tarieven en voorwaarden
Bestel je een Seizoenkaart dan zijn er verschillende betaalmogelijkheden beschikbaar. Betaling kan in één keer of in drie termijnen. Kijk op In3.nl voor meer informatie. Heb je vragen over het bestellen van een Seizoenkaart of wil je meer lezen over de voorwaarden? Kijk dan op adodenhaag.nl/voorwaarden22-23

Eenvoudig online te bestellen
De Seizoenkaart is eenvoudig online te bestellen via onderstaande button. Beleef jij, met ons, het komende seizoen alle 19 thuiswedstrijden in het stadion?