ADO Den Haag Seizoenkaart 2022/2023

Je kunt als Seizoenkaarthouder van ADO Den Haag nu je Seizoenkaart verlengen. Doe jij dit voor vrijdag 29 april 23:59 uur dan ontvang je gratis toegang tot alle thuiswedstrijden die ADO Den Haag in de Play-Offs voor promotie naar de Eredivisie zal gaan spelen. Mits ADO Den Haag natuurlijk directe promotie weet af te dwingen. 

Tarieven voor verlengers voorlopig ongewijzigd
Seizoenkaarthouders die nu beslissen zijn tevens verzekerd van ongewijzigde tarieven. Ondanks dat we ook als club te maken hebben met stijgende prijzen zal er t/m 29 april geen prijswijziging worden doorgevoerd op de Seizoenkaarten. Net als vorig seizoen kun je de Seizoenkaart in 1 of In3 termijnen betalen. Kijk voor alle voorwaarden op adodenhaag.nl/voorwaardenseizoenkaart

actiebtn verleng

Compensatie over gemiste wedstrijden 2021-2022
Als Seizoenkaarthouder heb je dit seizoen helaas vijf thuiswedstrijden niet in het Cars Jeans Stadion kunnen beleven. Zoals aan het begin van dit seizoen gecommuniceerd heb je recht op een compensatie over deze wedstrijden. Tot en met 29 april zal deze compensatie, te weten 5/19de, verrekend worden op jouw Seizoenkaart voor 2022-2023. Seizoenkaarthouders voor wie het cadeautje voor de play-offs voldoende is en ADO Den Haag willen steunen kunnen deze compensatie ter waarde van 26% ook gemakkelijk wegklikken. 

Wil je nog wachten met verlengen maar wel gebruik maken van de compensatie. Ga dan voor 29 april 23:59 uur naar adodenhaag.nl/compensatie. Na deze datum vervalt jouw compensatie. Verleng je (nog) niet en heb je dit formulier wel ingevuld dan ontvang je jouw compensatie in juni op je rekening.

Wacht niet te lang, verleng nu je Seizoenkaart! 
In een voor de club ingewikkelde periode ben jij achter de club blijven staan. Daar zijn we je enorm dankbaar voor. Aan de onzekerheid over het voortbestaan van onze prachtige club is gelukkig een einde gemaakt, er staat weer een herkenbaar Haags team én we mogen vooruit kijken op een prachtig en spannend slot van de competitie. ADO Den Haag zal altijd blijven strijden! Volgend seizoen hopelijk wederom met jou aan onze zijde!

voordelen website

Verlengen is heel eenvoudig en biedt tot 29 april 23.59 uur extra voordelen. Klik hier om in te loggen binnen je persoonlijke ADO Den Haag omgeving of klik op de gele button hieronder. Je Seizoenkaart staat al voor je klaar, net als de compensatie voor de vijf gemiste wedstrijden. Klik verder op jouw Seizoenkaart 2022-2023 en rond de bestelling af. 

actiebtn verleng

Vakwissel, Familiepakket of Ooievaarspas
Ben je in het bezit van een familiepakket of wil je een vakwissel doorvoeren dan willen we je graag verzoeken om een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wij zorgen er dan voor dat jouw bestelling goed wordt aangepast waarna je, gebruikmakend van de voordelen, kunt verlengen. Wil je verlengen met je Ooievaarspas dan moet je nog even geduld hebben om weer gebruik te kunnen van de 50% korting die hierop van toepassing is. 

Verlenging afgerond? Digitale en fysieke Seizoenkaart
Na het afronden van je verlenging ontvang je direct een bevestigingsmail met daarin jouw digitale Seizoenkaart 2022-2023. Deze digitale Seizoenkaart is tevens je toegangskaart voor de thuiswedstrijden van ADO Den Haag in de Play-Offs 2021/2022. 

Voor aanvang van het nieuwe seizoen ontvang je daarbij een nieuwe fysieke hardcard. Ben jij één van die Seizoenkaarthouders die in 2020-2021 een Gouden Seizoenkaart heeft aangeschaft dan ontvang je ook dit seizoen weer een gouden exemplaar.