Uitleg registratie ADO Den Haag account

Kaart aankopen voor ADO Den Haag? Eenmalige registratie vereist!

ADO Den Haag heeft met ingang van het seizoen 2022-2023 te maken met strengere eisen als het gaat om kaartverkoop. Gedurende de eerste Seizoenshelft mocht ADO Den Haag helaas geen losse kaarten verkopen. Dankzij een overgang naar een nieuw ticketingsysteem en de identificatie/verificatie die wordt gerealiseerd is dit gelukkig nu wel weer mogelijk. Hiervoor dient wel een nieuwe registratie te worden voltooid en een aantal stappen te worden doorlopen. Dit is eenmalig en wanneer je deze hebt afgerond kun je in de toekomst eenvoudig een kaart aanschaffen. 

Nog niet geregistreerd? Volg onderstaande stappen

1. Registreer een nieuw ADO Den Haag account
2. Maak jouw ADO Den Haag account compleet
3. Klik binnen je ADO Den Haag account op mijn gekoppelde accounts 
4. Je dient eenmalig voor EUR 1,- een ADO Den Haag account aan te schaffen
5. Identificeer je account middels een IDIN check! 
6. Gelukt?! De IDIN check is na maximaal 24 uur afgerond!
7. Nu kun je (nu en in de toekomst) gemakkelijk een kaart aankopen

Alle stappen worden hieronder verder toegelicht. Ook kun je de uitlegvideo's bekijken voor desktop of mobiel

Stap 1: Registreer een ADO Den Haag account

Typ in je zoekbalk login.adodenhaag.nl en je komt op een pagina waarbij jij je als supporter van ADO Den Haag kunt registreren. Klik allereerst op registreren.

uitleg registreren

Vul al je gegevens in en klik vervolgens wederom op registreren. Nadat je dit gedaan hebt ontvang je op jouw opgegeven emailadres een bevestigingsmail (je kunt één account per emailadres registreren). Klik binnen de email die je hebt gehad op 'Activeren' en bevestig je emailadres. Je kunt nu inloggen met je opgegeven emailadres en wachtwoord. 

Stap 2: Maak jouw ADO Den Haag Account compleet

Je bent nu ingelogd in je eigen online ADO Den Haag-omgeving. Vul bij update profiel al je ontbrekende gegevens in en klik op ga door om deze op te slaan. Naast update profiel tref je ook het tabblad mijn voorkeuren, hier kun je direct aangegeven welke type mailings je wenst te ontvangen. 

uitleg registreren

Stap 3: Mijn gekoppelde accounts

Als jouw ADO Den Haag account volledig is ben je klaar om de koppeling te maken met jouw ticketaccount. Klik op Mijn gekoppelde accounts in het tabblad en klik vervolgens op de link Ticketaccount. Je wordt nu direct doorgestuurd naar de ticketingomgeving. 

4. Koop eenmalig voor EUR 1,- een ADO Den Haag account aan

Binnen de ticketingomgeving van ADO Den Haag zie je een overzichtspagina met wedstrijden. Om een kaart aan te kunnen schaffen dien je een ADO Den Haag account aan te schaffen. Deze kost eenmalig EUR 1,- en stelt je in staat om in de toekomst kaarten aan te kunnen kopen. Klik op het laatste tabblad ADO Den Haag account. Op deze pagina kun je het ADO Den Haag account toevoegen en vervolgens afrekenen. Doe dit door te klikken op bestelling afronden

ado den haag account

5. Identificeer je account middels een IDIN check

De laatste belangrijke stap is het verifieren van jouw account. Wanneer je een ADO Den Haag account hebt aangekocht en bent ingelogd binnen de ticketingomgeving verschijnt rechtsbovenin jouw naam. Klik op je naam en je ziet een menu verschijnen. Klik binnen dit menu op identificeren en vervolgens op verifieren. Kies de bank waarbij jij een rekening hebt lopen en verifier eenmalig jouw account. 

identificeren

6. Gelukt?! Let op verificatie kan tot 24 uur duren

Heb je alle bovenstaande stappen doorlopen dan ben je er bijna. Het duurt echter maximaal 24 uur voordat jouw volledige registratie is voltooid. Log een dag later in binnen de ADO Den Haag ticketingomgeving en bestel direct (of in de toekomst) jouw kaart voor een thuiswedstrijd van ADO Den Haag. 

 

Veelgestelde vragen

Hopelijk lukt het met bovenstaande uitleg om de eenmalige stappen de doorlopen en zo weer kaarten aan te kunnen kopen. Meer informatie over het account tref jij bij veelgestelde vragen

Hopelijk tot snel in het Bingoal Stadion.