ADO Den Haag OldsStars

Woont u in Den Haag en wilt u niet stoppen en juist (weer) beginnen met voetballen? Schrijf u dan nu in voor de ADO Den Haag OldStars!

Wat is de OldStars?

ADO Den Haag OldStars is een project waarbij 60-plussers wandelend voetbal spelen. Elke donderdagochtend om 10.00 uur wordt er getraind bij voetbalvereniging HVV Laakkwartier in de wijk Laak. De trainingen bestaan uit een sportief deel op het veld en een sociaal deel in de kantine en kleedkamers. De trainingen staan onder leiding van een ADO Den Haag trainer. Een seizoen bestaat uit 40 trainingen.

Waarom meedoen?

Gezelligheid, nieuwe contacten/vrienden, beweging, voor voetballers is wandelend voetbal óók een uitdaging, voor niet-voetballers laagdrempelig en prima te doen, fit blijven, het ‘kleedkamergevoel’, en je bent onderdeel van de ADO Den Haag OldStars familie!

Wat krijgen de deelnemers?

- 40 trainingen van een ADO Den Haag trainer
- Gebruik van trainingsaccommodatie
- Gebruik van voetbalmaterialen (ballen, pionnen, hesjes, doeltjes)
- Bij eerste lidmaatschap trainingspak van ADO Den Haag (eenmalige eigen bijdrage van €30,-)
- Gebruik van tenue tijdens toernooien/activiteiten
- Een jaarlijks ADO Den Haag toernooi

Hoeveel kost het?

De deelnemers betalen per periode contributie. De contributie dient betaald te worden aan ADO Den Haag in de Maatschappij.
De periodes duren één seizoen (40 trainingen à €3,25), waarvoor €130,- wordt betaald door de deelnemers. Voor een kledingpakket wordt eenmalig €30,- betaald. Voor deelnemers met een Ooievaarspas is de contributie € 65.

Wanneer?

Periode: Elke donderdag in september '20 - juni '21
Tijd: 10.00 - 12:00 uur
Locatie: HVV Laakkwartier, Jan van Beersstraat 69, 2523 JS,,Den Haag

Meld u aan via het inschrijfformulier!

2019 08 29 oldstars startseizoen 019