News

In de voorjaarsvakantie was het weer tijd voor het traditionele voetbaltoernooi van de ADO Kids! Deze keer deden ook de kinderen van de ADO Den Haag Voetbalkampen en de G-Storks mee, wat natuurlijk erg leuk was!

Om 13.00 uur kwamen de eerste ADO Kids al binnen in het Cars Jeans Stadion. Veel waren gekleed in hun mooie ADO Den Haag-outfit, dat was een leuk gezicht. In totaal waren er uiteindelijk 110 kinderen aanwezig en zij kwamen net als de spelers via de spelerstunnel het veld op. Het enthousiasme was groot en om 14.00 uur was daar eindelijk het moment waar veel ADO Kids naar uit hadden gekeken: het toernooi kon beginnen, al kwam er eerst nog even een hagelbui uit de lucht. Gelukkig bleken alle kinderen echte bikkels te zijn. 

Natuurlijk hebben de deelnemers ook genoten van de ADO Den Haag-spelers die meededen aan het toernooi. Dat waren Tudor Baluta, Sam Stubbs en George Thomas. Na afloop gingen de ADO Kids en de andere kinderen op jacht naar handtekeningen van deze spelers en er werd ook uitgebreid de tijd genomen om met iedereen op de foto te gaan. Met een mooie medaille kon iedereen tevreden naar huis.

ADO Kids
Ben jij nog geen lid van ADO Kids en lijkt het je ook leuk om aan dit soort activiteiten met de spelers van ADO Den Haag deel te nemen? Geef je dan nu snel op voor onze kidsclub!

Foto's (niet zichtbaar in de app)