News

De wegen van ADO Den Haag en Jeffrey van As scheiden per direct. De Manager Voetbalzaken was al sinds midden december vrijgesteld van werkzaamheden en er is nu overeenstemming bereikt over een definitief vertrek bij de club.

De 47-jarige Van As, voormalig aanvoerder van ADO Den Haag, tekende in januari 2017 als Manager Voetbalzaken bij de club. In samenwerking met de technische staf werd toen vanuit een lastige positie een mooie eindsprint neergezet, hetgeen leidde tot een elfde plaats. Van As verlengde daarop zijn contract met drie jaar en zag ADO Den Haag in de twee volgende seizoenen zelfs op een zevende en een negende plaats eindigen in de Eredivisie. Een knappe prestatie, die een groot compliment en veel waardering verdient.

Vanwege de mindere resultaten in het huidige seizoen werd het aflopende contract van Van As niet verlengd, nadat daarvoor trainer Fons Groenendijk al was vertrokken. Daarop werd de Manager Voetbalzaken vrijgesteld van werkzaamheden, zodat hij zich zou kunnen gaan oriënteren op de toekomst, maar de club op haar beurt ook verder kon kijken met betrekking tot het technische beleid voor de langere termijn. Nu is de samenwerking dus definitief beëindigd.

ADO Den Haag bedankt Van As voor zijn inzet voor de club en wenst hem veel succes in zijn verdere carrière.