News

Het stadion raakt vol. Wat lange tijd een grote wens was van de spelers, medewerkers en supporters van de club, is nu realiteit aan het worden. Afgelopen zaterdag was het stadion voor de derde keer uitverkocht. Komende zondag tegen Feyenoord zal het voor de vierde keer helemaal vol zitten. En, we verwachten dat dit niet de laatste keer zal worden dit seizoen.

Sterker nog, de verwachting is dat we vanaf nu iedere thuiswedstrijd het boordje UITVERKOCHT achter het ruitje bij de kassa kunnen ophangen.

Dankzij de medewerking van de supporters en medewerkers van VVV-Venlo hebben we afgelopen week 900 extra kaarten kunnen verkopen in het uitvak. Hierdoor hebben wij 900 ADO Den Haag supporters de mogelijkheid geboden om deze wedstrijd toch nog live in het stadion te kunnen bijwonen. De vraag om kaarten is op dit moment dus groter dan hetgeen er bij ADO Den Haag aangeboden kan worden.

Uit computer gegevens blijkt dat zo’n 10 à 15 procent van onze Seizoen Club Cardhouders niet op komt dagen op de wedstrijddag. Daarom roept de Officiële Supportersvereniging van ADO Den Haag haar leden en Seizoen Club Cardhouders op om, als ze nu al weten dat ze zondag niet naar de wedstrijd kunnen komen, een mail te sturen met daarin uw naam, adres, Seizoen Club Cardnummer, vak, rij en stoelnummer naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met de mededeling dat u niet naar die wedstrijd komt.

ADO Den Haag zal dan, voor deze ene wedstrijd, uw Seizoen Club Card blokkeren en uw stoel opnieuw in de verkoop doen. Hierdoor zal een andere ADO Den Haagsupporter naar de wedstrijd kunnen gaan en het Kyocera Stadion wederom helemaal vol zitten. De extra inkomsten gaan naar ADO Den Haag zelf, en die kunnen het, met het oog op komend seizoen goed gebruiken!