News

Pas op dinsdag 1 februari opent Yu Zu Tang Health Care & Welness haar deuren, maar op maandag 31 januari is de technische staf van ADO Den Haag te gast in deze nieuwe aanwinst van onze stad.

Yu Zu Tang Health Garden is een plek aan de Amsterdamse Veerkade waar u vanaf 1 februari terecht kunt voor al uw Healthcare en Wellness op basis van eeuwenoude behandelmethodes uit de traditionele Chinese geneeskunde. Zij zijn gespecialiseerd in preventieve gezondheidszorg alsmede gespecialiseerd in het oplossen van diverse chronische klachten. Al de behandelmethodieken zijn non pharmaceutisch.
De uit China overgekomen natuurgeneeskundig therapeuten zijn professioneel opgeleid door het moederbedrijf in Guangzhou. Guangzhou is de provincie van China waar continue innovaties worden gerealiseerd op het gebied van traditionele Chinese geneeskunde. Het moederbedrijf is marktleider in deze branche met 68 vestigingen, 4,5 miljoen bezoekers per jaar en inmiddels meer dan 3000 medewerkers.

De staf van ADO Den Haag, John van den Brom en zijn collega`s, hadden de eer om als eerste dit mooie nieuwe complex te aanschouwen, zich onder te dompelen in de Welness en te genieten van de diverse behandelingen.

John van den Brom, Bob Kootwijk, Max de Jong, Jurgen Seegers, Govert de Kramer, Rob Ravestein en Edwin Coret waren in Yu Zu Tang en het beviel hen ten zeerste. "Wij wisten niet precies wat te verwachten, maar toen er gestart werd met de voetmassage waren we meteen allemaal verkocht. We hebben een fantastische middag gehad in een schitterende setting."