News

Van onze maatschappelijke partner ROC Mondriaan ontvingen we een mooi bericht: In de competitie doet ADO Den Haag het goed, zoals iedereen weet worden er veel wedstrijden gewonnen en zodoende staat ADO Den Haag vast in het linker rijtje van de Eredivisie.

Het stadion, het Kyocera Stadion, is langzaam maar zeker een dynamisch bedrijf geworden. Hier vinden diverse werkzaamheden en evenementen plaats waar de veiligheid een steeds grotere rol gaat spelen. De samenwerking tussen ROC Mondriaan Veiligheid en ADO Den Haag was tot dusver een samenwerking die grotendeels plaatsvond voor, tijdens en na de thuiswedstrijden. Gemiddeld is ROC Mondriaan Veiligheid daar met 60/80 studenten aanwezig.

Er is nu een nieuwe mijlpaal bereikt tussen ADO Den Haag en ROC Mondriaan Veiligheid: ADO Den Haag heeft de erkenning gekregen van ECABO om als leerbedrijf Veiligheid te functioneren. Woensdag 12 januari 2011 was de dag dat het bekrachtigd werd door ECABO. Het is voor de studenten weer een kans op een mooie stageplaats, hoe meer variatie in de stageplaatsen, des te meer ervaring de studenten op kunnen doen. Indien u een bezoek brengt aan het stadion loopt u de kans één van de studenten Veiligheid tegen het lijf te lopen, zij functioneren als gastheer/vrouw en dragen er zorg voor dat u veilig op uw plaats van bestemming aan zal komen.