News

Maandagavond werd er afscheid genomen van de sponsors, zij vlogen dinsdagmorgen vroeg terug naar Nederland. Lex Immers bedankte alle meegereisde sponsors namens de gehele selectie.

Hij nam de microfoon op het podium en bedankte iedereen voor het mooie en goede trainingskamp dat door hen mogelijk gemaakt is. Een dag later gaf hij een rondje tijdens het diner, een frisje voor de spelers en een wijntje voor de staf vanwege zijn contractverlenging.
Transavia vloog de selectie en de sponsrs naar Marbella. Verder reisden mee:
EDR Works
Bolman Cleaning Services
Lammertink Groep
Biersteker Gevel & Daktechniek
El Flaco Scherminstallaties
Duinrand Makelaars in assurantiën
Van der Velde ’t Veentje
Kyocera Mita Nederland
VCS Vrolijk Special Cleaning
RSB Uitzendbureau
Vrolijk Technical Services
Pionero interim management
Palimé Advies & Administratiekantoor
Henk Patat
JB Pompen
Van den Berg Kasverwarming
Profilease B.V.
Rendon Onderhoudsgroep
Tammes Bouw
Showbusiness Entertainment
NV ADO Den Haag
Jeroen Wotte Voetbalreizen

Een extra donatie van € 500,= is tevens ontvangen van:
Rabobank Den Haag e.o.
de Golfslag strandpaviljoen
Rob Andeweg Produkties
Grapos Nederland
Zegwaard Rioolontstopping
Delta Team Uitzendbureau

ADO Den Haag als club wil hen ook heel erg bedanken voor de financiële bijdrage, maar ook voor de gezelligheid in en om het hotel in Marbella.
Mariska van Kolk kwam zingen tijdens de laatste avond van de sponsors, na de mooie overwinning op Club Brugge. Zij trok voor de gelegenheid maar even een groengeel shirt aan.
De volgende morgen stond in het teken van het wedstrijdherstel. Uitgebreid werden alle oefeningen doorgenomen om alle spieren te stretchen, de loopoefeningen werden gedaan, om met een grote partij puur op basis van balbezit te eindigen. `s Middags trainden de spelers met kleine pijntjes nog extra in de gym van het hotel en gingen veel spelers even lekker zwemmen. Met een dag later al weer een wedstrijd op het programma, tegen FC Basel dat dit seizoen Champions League speelde, was iedereen gefocust op rust.