News

Pieter Vink, niet de scheidsrechter maar &eacute;&eacute;n van onze trouwe fans, is een tijdje geleden een dagje bij ADO Den Haag geweest om samen met de verzorgers van het veld de grasmat te vertroetelen. Zijn therapeute maakte hiervan het volgende verslag dat ook te lezen is op <a href="http://www.rrc.nl" target="_blank">www.rrc.nl</a>.

Tijdens de gesprekken met de ergotherapeut en logopediste over werkhervatting vertelde patiënt Pieter Vink dat er eigenlijk maar één droombaan voor hem was, namelijk het gras maaien bij ADO Den Haag. De club waaraan hij zijn ‘hart heeft verloren’.

Het kostte slechts één mailtje naar de club. De verantwoordelijke binnen ADO Den Haag reageerde direct enthousiast. Zij droegen graag een steentje bij. En dus ging Pieter op 29 oktober jl. met een heel gevolg richting zijn geliefde voetbalclub. Zijn ouders, zusje, zijn ergotherapeut en fysiotherapeut waren er allemaal bij om zijn droom in vervulling te zien gaan.

Na de uitgebreide rondleiding door de kleedkamers, persruimte en spelerstunnel kwam het gezelschap op het veld. Na een korte instructie van één van de technische heren was Pieter al snel aan het rijden op de grasmaaier.

De glimlach op zijn gezicht is er de hele middag gebleven. Hij bleef er zelfs tot de zondag erna, toen ADO Den Haag op datzelfde veld de wedstrijd won. Nog even een kritische inspectie gedaan van het veld op televisie. Het lag er superstrak bij!

Frederieke Blom
Ergotherapeut