News

Hij zat bij de laatste drie beste Fieldmanagers van Nederland en dinsdagavond hoorde onze eigen Cees Kortekaas dat hij slechts één iemand in Nederland voor zich hoeft te dulden. Cees werd tweede in de strijd om beste Fieldmanager van Nederland.

Zijn waardevolle collega bij Sparta won de prijs van beste Fieldmanager van Nederland, oftewel de man die het veld van zijn club het best onderhoudt van Nederland. Cees gunde het hem van harte, hij weet als geen ander hoe hard er wordt gewerkt voor een goede grasmat.

Cees verzorgt namens de gemeente Den Haag het veld in het Kyocera Stadion en doet dat met zijn hele ziel en zaligheid. Elk sprietje van onze grasmat is bekend bij Cees.

In deze wedstrijd werd iedereen die een voetbalveld verzorgt, dus in Ere en Eerste Divisie en op amateurniveau, getest. Cees had dus de eer bij de laatste drie te zitten en uitgenodigd te worden voor de uitreiking in Arnhem. SBS6 kwam hem zelfs filmen op dinsdagmorgen, de waardering voor de heren in de top van hun beroepsgroep was enorm.

En dat is ook zeker zo vanuit ADO Den Haag. Cees maakt het mogelijk dat wij elke thuiswedstrijd een goede pot voetbal op de mat kunnen leggen. We zijn blij voor hem, trots op hem, kunnen leven met zijn tweede plaats, we vinden het een eer, maar voor ons is hij nummer 1!