News

De wedstrijd tegen FC Utrecht, trok vele bijzondere gasten naar het Kyocera Stadion. Om u een idee te geven hieronder een overzichtje, waar mogelijk met foto.

Foto`s: Orange Pictures

Politica Rita Verdonk was te gast in een business unit, zo ook de cast van Oh Oh Gerso. De inmiddels zeer bekende Matsoe Matsoe was ook nog eens jarig en werd door de stadionspeaker in het zonnetje gezet. Dat zijn goede vriend Lex Immers dan de winnende maakt, was wel een erg mooi verjaardagscadeau.
In de Senaatskamer ontvingen Lex Schoenmaker en Dick Vierling een groep genodigden uit het Westland, relaties van Fletcher Carlton Hotel Naaldwijk. Vele van deze ondernemers zijn werkzaam in de bloemenhandel. ADO Den Haag heeft al twee businessunits verkocht aan Westlandse ondernemers, de interesse van deze groep geeft zodoende alleen maar aan hoe zeer de naam van onze club groeit in deze regio.
Het Donkozakkenkoor Nederland, afkomstig uit Den Haag, zong Dmitry Bulykin toe vanaf de tribune. Tot groot vermaak van hemzelf en de mensen in het stadion.
De D2 speelde een voorwedstrijd tegen de D1 van Quick, dit was de finale van de NetwerkCup, oftewel het toernooi tussen alle Netwerkclubs van ADO Den Haag. De D2 won en kreeg vol trots de beker overhandigt door John van den Brom.
Dick Jol was weer even terug op ons veld en wel als de scheidsrechter van de NetwerkCupfinale. Aan zijn gezicht te zien nam hij deze wedstrijd net zo serieus als altijd.
Oud-keeper Jean-Marie Pfaff, tegenwoordig vooral bekend van de reallife soap omtrent zijn familie, kwam eens kijken in het Kyocera Stadion en was zo enthousiast dat hij vaker wil komen.
De ambassadrice van Amerika was eveneens te gast. Haar man kreeg voor zijn verjaardag een shirt van ADO Den Haag.