News

Na een prachtig weekend vol mooie ervaringen in Polen zijn onze jongens weer terug op Nederlandse bodem. Om kwart over drie maandagmiddag landde de selectie weer op Schiphol.

Na een uitgebreid ontbijt in het Hilton Hotel in Warschau, werd de groep naar de luchthaven gereden. Daar kostte het weer even wat tijd en moeite om alle tassen, koffers en kisten in te checken, maar alles kon mee.
Bij de gate zat onze Russische spits gezellig bij Chris Kum en Robert Zwinkels. Bij alle spelers was de bijzondere wedstrijd van de avond ervoor onderwerp van gesprek. Zeker toen een aantal supporters zich meldden bij de gate voor dezelfde vlucht, werd alles nog even doorgenomen.
Een dag reizen is ook een dag van zitten, wachten en hangen. Altijd beter met een muziekje erbij.
Tijdens de vlucht liet Timothy Derijck van zijn meest gastvrije kant zien. Hij hielp de stewards en stewardessen, in eerste instantie met koekjes uitdelen. Maar toen ze hem eenmaal een KLMjasje en sjaaltje aan hadden getrokken, hielp hij ook met de koffie en thee voor alle passagiers.

De mooie en rustige vlucht was een perfect eind van een onvergetelijk weekend. ADO Den Haag kan nog maar één ding doen, en dat is Legia Warschau ongelooflijk bedanken voor de ontvangst en alle ervaringen.