ADO Den Haag onder 20 heeft de topper tegen nummer 3 UVS met 3-2 gewonnen. ADO Den Haag begon goed aan de wedstrijd en al na 3 minuten ging Mike van Duinen alleen op de keeper  af, maar nadat hij de keeper omspeelt had, werd de bal van de doellijn gehaald.

In de 10e minuut werd er een overtreding in het 16 meter gebied gemaakt waardoor UVS een terechte penalty kreeg. ADO Den Haag keeper Ricardo Kieboom was echter paraat en hield het schot van Joeri Onderwater uit het doel. ADO Den Haag kreeg hierna nog enkele goede kansen via Peter Korteling en Boy Wotte maar de keeper van UVS redde bekwaam. In de 35e minuut kwam UVS op een 0-1 voorsprong nadat Jesper Neuteboom een vrije trap koppend verlengde en zo keeper Ricardo Kieboom versloeg. Voor de rust kreeg ADO Den Haag nog een goede kans via Niels van Pelt maar doordat UVS keeper Danny de Groot redde was de ruststand 0-1.

Na de rust kwam ADO Den Haag niet goed uit de kleedkamer want al in de 46e minuut scoorde Tahir Akhamrane via een diagonaal schot de 0-2. ADO Den Haag bleef geconcentreerd spelen en vond in de 54e minuut de aansluiting via een goal van Ramon Ripson die vanaf 18 meter de bal beheerst in de hoek schoot. In de 59e minuut kreeg UVS de kans om de wedstrijd definitief te beslissen, maar via de kluts werd de bal door Koen Hogenboom net naast het Haagse doel geschoten. In de 77e minuut kwam ADO Den Haag op 2-2. Een vrije trap van Patrick Batist werd niet klemvast gepakt en in de rebound scoorde Diederik Hoogewaard de 2-2. In de 82e minuut was er een zware overtreding op Jaoud Essanoussie die door de scheidsrechter slechts met geel werd bestraft.

Nadat er over deze lichte sanctie opmerkingen werden gemaakt besloot de scheidsrechter het duel 10 minuten te onderbreken. Na de onderbreking was UVS dicht bij het winnende doelpunt, maar de inzet werd van de lijn gehaald. In de 90e minuut scoorde ADO Den Haag de winnende treffer via een kopbal van Cedric Ake uit een corner van Patrick Batist. In de blessuretijd kwam UVS nog opzetten, maar de Haagse verdediging hield stand waardoor er 3 belangrijke punten werden behaald.

Scheidsrechter: De heer N. van Kampen

Opstelling ADO Den Haag: Ricardo Kieboom, Cedric Ake, Patrick Batist, Peter Korteling, Jordy Strooker )45e Mike van Toor, Diederik Hoogewaard, Boy Wotte (64e Tomas Tavilla), Niels van Pelt, Mike van Duinen, Ramon Ripson en Aschraf Artimi (57e Jaoud Essanoussi)