News

Namens Basic-Fit tekende Shardee Leandra, teamleidster Basic-Fit Den Haag Ladies Grote Markt, woensdagmiddag het nieuwe sponsorcontract. De voltallige selectie van Marcel Valk was hierbij aanwezig en werkte vervolgens een gezamenlijke hersteltraining af.

Met het nieuwe sponsorcontract ondersteunt Basic-Fit, ADO Den Haag Vrouwen inmiddels voor het derde seizoen. De speelsters krijgen hierdoor de gelegenheid om naast de dagelijkse trainingen in het Kyocera Stadion individueel te sporten in een vestiging van Basic-Fit bij hen in de buurt.

John Verhouden, sales en marketing manager van Basic-Fit, is tevreden dat de overeenkomst met ADO Den Haag Vrouwen opnieuw is verlengd: Deze meiden doen er heel veel voor om naast werk en studie hun sport op een professionele wijze te bedrijven. Makkelijk toegankelijke en hoogwaardige fitness faciliteiten horen daarbij. Basic-Fit is verheugd dat ze die faciliteiten nog weer een jaar aan ADO Den Haag Vrouwen kan aanbieden.""

Het bestuur van ADO Den Haag Vrouwen spreekt over een enorm voordeel dat de speelsters dichtbij huis kunnen trainen, doordat Basic-Fit overal in het land vestigingen heeft. Wij zijn blij dat Basic-Fit naast de mannen, ook de ADO Vrouwen wil ondersteunen", aldus Kees Punt, voorzitter Stichting ADO Den Haag Vrouwenvoetbal."