News

Altijd al eens willen trainen in het geelgroen onder begeleiding van top trainers uit de jeugdopleiding van ADO Den Haag? Dan is dit je kans! Tijdens onze 2-Daagse, op maandag 20 en dinsdag 21 oktober, ben jij voor even profvoetballer bij ADO en train je net als de spelers bij ons in de jeugdopleiding.

En wie weet: misschien word jij wel ontdekt!!! Er is plek voor 40 deelnemers (6 t/m 14 jaar) dus klik snel hier om in te schrijven want vol is vol! Iedereen die meedoet krijgt ook nog een officieel ADO Den Haag kledingpakket van Errea bestaande uit een shirt, broekje en kousen.

Tijdens de ADO Den Haag Voetbal 2-Daagse bij SVC `08 staat plezier voorop, maar we willen ook echt een betere voetballer van je maken. Daarom halen wij alles uit de kast en gaan onze jeugdtrainers ervoor zorgen dat jij het beste uit jezelf haalt.

De trainingen beginnen iedere dag om 9.30 uur (kinderen kunnen vanaf 9.00 uur worden gebracht) en zijn bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 14 jaar. Om 16.00 uur is het weer afgelopen (kinderen kunnen tot 17.00 uur worden gehaald). Naast heel veel voetbal staan er natuurlijk ook allerlei spelvormen op het programma. Het is mogelijk om voor 1 of voor 2 dagen in te schrijven.

Kosten:1 dag: EUR 65,-
2 dagen: EUR 95,-

Bij het bedrag zijn inbegrepen lunch, fruit en versnaperingen gedurende de dag. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een officieel ADO Den Haag kledingpakket van Errea (shirt, broekje en kousen) en een certificaat van deelname.

KLIK HIER EN SCHRIJF JE IN!!!!!!!!

"