News

Parkmobile is vanaf dit seizoen Official Supplier van de Eredivisie. Beide partijen hebben overeenstemming bereikt voor een samenwerking van drie jaar. Als onderdeel van de samenwerking gaat Parkmobile onder meer samen met de 18 Eredivisie clubs het parkeerbeleid rondom stadions inventariseren en waar mogelijk verbeteren.

Alex Tielbeke, commercieel directeur van Eredivisie Media & Marketing: Met Parkmobile halen we een partner in huis met veel kennis op het gebied van digitale parkeeroplossingen. Samen met de 18 Eredivisie clubs gaan we onderzoeken hoe we met gebruik van nieuwe technologie de parkeersituaties rondom voetbalstadions verder kunnen ontwikkelen. Een leuk voordeel daarbij is dat Parkmobile haar Parkeer App gratis aanbiedt via de clubs, zodat ook alle fans direct profiteren".

Een ander onderdeel van de samenwerking is het Parkmobile Moment van de Week op FOX Sports Eredivisie, waarbij iedere Eredivisie speelronde drie bepalende spelmomenten `geparkeerd` worden. Kijkers van FOX Sports en voetbalfans kunnen hun voorkeur kenbaar maken en zo iedere week het Parkmobile Moment van de Week kiezen.

"We zien onze samenwerking met de Eredivisie als een mogelijkheid om ons te verbinden met de Nederlandse voetbalfan en hen bekend te maken met de vele voordelen die de Parkmobile Parkeer App te bieden heeft. Door het gebruik van de app kunnen voetbalfans, en natuurlijk ook alle andere Nederlanders, slim en eerlijk parkeren", aldus algemeen directeur Marius Koerselman van Parkmobile.

Parkmobile is marktleider in digitale parkeeroplossingen en biedt automobilisten de mogelijkheid om snel en eenvoudig te betalen voor parkeren via de mobiele telefoon. Dit kan via bellen, sms of de Parkmobile Parkeer App. Voetbalfans kunnen via hun favoriete Eredivisie club klant worden waarbij ze tevens kans maken op allerlei voetbalprijzen. In 16 van de 17 speelsteden in de Eredivisie kan er al met Parkmobile worden geparkeerd."