News

Donderdag stond wederom, en ondanks de warmte, weer in het teken van hard trainen. In de morgen en in de middag. `s Ochtends werden er allerlei verschillende partijtjes gespeeld, elf tegen elf, zeven tegen zeven met steeds 1 ploeg die even rust kreeg. Er vielen mooie goals maar er werd vooral veel gecoacht om alles goed voor elkaar te krijgen.

De ochtend startte met reksessies in één van de zalen van het hotel en een nulmeting van alle spelers met de hartslagmeters om. Na het ontbijt begon het vaste ritme weer van tapen, verzorgen, kleding halen bij materiaalman Rob Ravestein en klaar maken voor de eerste training van de dag.

Steeds meer kinderen uit Leende komen nieuwsgierig een kijkje nemen. De mensen van DOSL, en met name Ger, verzorgen het gehele Haagse gezelschap elke dag perfect.

Na een rustpauze `s middags ging de ploeg wederom richting het veld, nu voor loopoefeningen, pass en trapvormen en een spelvorm puur op balbezit zonder doelen. Aad de Mos zat weer lekker bij de overige ADO Den Haag aanhang te kijken.

De zware dag en pittige week wordt vrijdag afgesloten met de oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven (bij DOSL en gratis toegang!), maar donderdagavond werden de spelers beloond met een zomerse barbecue.

Meer foto`s vindt u op: www.facebook.com/ADODenHaag.