News

Vrijdagmiddag om half drie kwamen alle spelers van ADO Den Haag weer voor het eerst gezamenlijk het veld op. Na een week van individuele testen op De Aftrap en in MCH Antoniushove vond de eerste veldtraining ook plaats op het complex van onze Jeugdopleiding. In de loop van de eerste week van juli zal de selectie weer terugkeren in het Kyocera Stadion alwaar het splinternieuwe veld op hen ligt te wachten.

Ondanks het tijdstip onder werktijd, was het toch behoorlijk druk naast ons oude stadion in het Zuiderpark. De geelgroene rook ontbrak uiteraard niet. De mannen van Henk Fraser gingen al snel rustig opwarmen met fysiektrainer Nol Hornix.

Alleen Robin Buwalda (nog herstellende van een kleine blessure) en Papito Merencia (een bruiloft) ontbraken, verder was de gehele groep aanwezig. Dus met nieuwkomers Thomas Kristensen, Xander Houtkoop, Sem de Wit en Tim Coremans.

En ook met de nieuwe keeperstrainer Arno van Zwam. En natuurlijk de jeugdspelers die onlangs een contract tekenden: Tom van Veen, Dylan Nieuwenhuis en Tyronne Ebuehi. Al met al een behoorlijk grote groep.

Vanaf nu zijn de trainingen weer dagelijks te bezoeken. Onder het kopje Voetbal vindt u op deze site steeds het meest up to date trainingsschema, uiteraard ook met de locaties erbij vermeld. Wees welkom om onze jongens aan te moedigen wanneer u maar wil.